[torqueusers] pbs_sched problem in 4.2.5

Ken Nielson knielson at adaptivecomputing.com
Fri Sep 13 10:30:26 MDT 2013


do you have trqauthd running?

What does your qmgr -c 'p s' output look like?

Thanks


On Thu, Sep 12, 2013 at 6:19 PM, Trutwin, Joshua <JTRUTWIN at csbsju.edu>wrote:

>  Hi,****
>
> ** **
>
> I think I’m running into a known issue but wanted to confirm.****
>
> ** **
>
> I setup a simple torque environment using 4.2.5 – I have a single compute
> node and when I try to submit a test job it winds up getting stuck in the
> queue until I run qrun to force it.  I ran the scheduler like so:****
>
> ** **
>
> export PBSDEBUG=1****
>
> export PBSLOGLEVEL=3****
>
> /opt/torque-4.2.5/sbin/pbs_sched****
>
> ** **
>
> When I submit the job this shows up in the console:****
>
> ** **
>
> pbs_statserver failed: 15033****
>
> Problem with creating server data structure****
>
> ** **
>
> Looking up this error I see these two posts about it:****
>
> ** **
>
> http://comments.gmane.org/gmane.comp.clustering.torque.user/13273****
>
> http://comments.gmane.org/gmane.comp.clustering.torque.user/13058****
>
> ** **
>
> Is there a fix or do I have to switch to Maui?****
>
> ** **
>
> Thanks,****
>
> ** **
>
> Josh****
>
> ** **
>
> ** **
>
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>
>


-- 
Ken Nielson
+1 801.717.3700 office +1 801.717.3738 fax
1712 S. East Bay Blvd, Suite 300  Provo, UT  84606
www.adaptivecomputing.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20130913/c7ba8aa3/attachment-0001.html 


More information about the torqueusers mailing list