[torqueusers] pbs_sched not running jobs

David Beer dbeer at adaptivecomputing.com
Fri Oct 11 11:05:49 MDT 2013


To give people an update on this - pbs_sched should be fixed with the
release of 4.2.6.

David


On Fri, Oct 11, 2013 at 10:26 AM, Gus Correa <gus at ldeo.columbia.edu> wrote:

> Hi Byron
>
> Sorry, we don't have GPUs on our clusters yet.
>
> There have been several postings on this list about GPUs,
> Torque and Maui, some with suggestions of workarounds.
> Check the list archives.
>
> My two cents,
> Gus Correa
>
> On 10/10/2013 08:46 PM, Byron.LengsfieldIii at hgst.com wrote:
> >
> > Hi,
> >
> > I have encountered the same issue. I can run on one node with 2 GPUs
> > correctly but pbs_sched doesn't start jobs
> > on remote nodes under Torque 4.2.2 or 4.2.5.
> >
> > Do you handle GPU scheduling with Maui ? My WEB search seemed to
> > indicate that Maui won't handle GPU
> > scheduling at present.
> >
> > Thanks,
> >
> > Byron Lengsfield, Ph. D
> > Recording Integration Lab
> > HGST
> >
> >
> >
> >
> > *Gus Correa <gus at ldeo.columbia.edu>*
> > Sent by: torqueusers-bounces at supercluster.org
> >
> > 10/10/2013 05:06 PM
> > Please respond to
> > Torque Users Mailing List <torqueusers at supercluster.org>
> >
> >
> >
> > To
> >       Torque Users Mailing List <torqueusers at supercluster.org>
> > cc
> >
> > Subject
> >       Re: [torqueusers] pbs_sched not running jobs
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Hi Eva
> >
> > Currently 4.X.Y.Z don't seem to work with pbs_sched.
> >
> > See these threads:
> >
> http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/2013-September/016125.html
> >
> http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/2013-September/016168.html
> >
> > Maui will do it, can be simple, just use the defaults.
> >
> > Gus Correa
> >
> > On 10/10/2013 07:32 PM, Eva Hocks wrote:
> >  >
> >  >
> >  > On a small project cluster I set up torque 4.2.5 with the pbs_sched as
> >  > scheduler. Even though I created the
> >  >
> >  > sched_priv/config $pbs_server=server.local
> >  > qmgr -c "set server scheduling = True"
> >  >
> >  > pbs_sched is running without errors. It does NOT however run any jobs
> > unless I
> >  > force it via qrun. The sched_out is empty.
> >  >
> >  > Did I miss anything to get the pbs_sched to schedule jobs?
> >  > It's just for one user running mpi jobs so no complicated scheduling
> is
> >  > required, just run jobs FIFO.
> >  >
> >  > Thanks for any help
> >  > Eva
> >  >
> >  > _______________________________________________
> >  > torqueusers mailing list
> >  > torqueusers at supercluster.org
> >  > http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
> >
> > _______________________________________________
> > torqueusers mailing list
> > torqueusers at supercluster.org
> > http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
> >
>
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>



-- 
David Beer | Senior Software Engineer
Adaptive Computing
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20131011/b6d4c34c/attachment.html 


More information about the torqueusers mailing list