[torqueusers] Help-me for submit JOBS in queue

Juno Kim | AGM redes03 at agm.com.br
Thu Oct 3 07:34:50 MDT 2013


Hello guys
I'm on my PBS Torque created two rows, but when I submit JOBS for them 
the second queue does not start the work and got it for free 
processors., Will be missing some configuration?

Here my setup:
> root at saturno:~# qmgr -c 'p s'
> #
> # Create queues and set their attributes.
> #
> #
> # Create and define queue batch
> #
> create queue batch
> set queue batch queue_type = Execution
> set queue batch resources_default.nodes = 2
> set queue batch resources_default.walltime = 864:00:00
> set queue batch enabled = True
> set queue batch started = True
> #
> # Create and define queue sapda
> #
> create queue sapda
> set queue sapda queue_type = Execution
> set queue sapda resources_default.nodes = 2
> set queue sapda resources_default.walltime = 864:00:00
> set queue sapda enabled = True
> set queue sapda started = True
> #
> # Set server attributes.
> #
> set server acl_hosts = saturno
> set server default_queue = batch
> set server log_events = 511
> set server mail_from = adm
> set server scheduler_iteration = 600
> set server node_check_rate = 150
> set server tcp_timeout = 300
> set server job_stat_rate = 45
> set server poll_jobs = True
> set server mom_job_sync = True
> set server submit_hosts = sapda
> set server next_job_number = 4151
> set server moab_array_compatible = True
>
>
>
>
> server: saturn
>
> Queue Memory CPU Time walltime Node Run What Lm State
> -------------------------------------------------- -----
> batch 0 -------- 32 - ER
> sapda -------- 24 32 - ER
> ----------
> 24 64



More information about the torqueusers mailing list