[torqueusers] Torque trqauthd

Kandlikar, Richa rkandlik at uncc.edu
Wed Feb 27 11:40:25 MST 2013


Hi Ian,

I am following the same documentation for installation.
Did you face any problem with ./torque.setup cmd?
As when I execute this cmd, I get error saying qterm, qmgr cmds not found.
I have 2 systems with me. If I try on other system it gives me error saying cannot connect which I have mentioned in my earlier posts.
Any idea where I might go wrong ?

Thanks,
Richa
________________________________
From: torqueusers-bounces at supercluster.org [torqueusers-bounces at supercluster.org] on behalf of Ian Miller [ianm at uchicago.edu]
Sent: Wednesday, February 27, 2013 10:44 AM
To: Torque Users Mailing List
Subject: Re: [torqueusers] Torque trqauthd


Hi List,
I'm having issues getting trqauthd compiled.  I've read over the docs
http://docs.adaptivecomputing.com/torque/4-1-3/help.htm#topics/1-installConfig/configuringTrqauthdForClientCom.htm
But could not find it after make.   I ran the installed scripts on the clients
torque-package-clients-linux-x86_64.sh
torque-package-mom-linux-x86_64.sh
But still can't find it in version 4.1.4.  Am I missing something.

-I

Ian Miller
Research System Administrator
University of Chicago
773-702-5135


Thought I'd repost.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20130227/ec29ad02/attachment-0001.html 


More information about the torqueusers mailing list