[torqueusers] Torque trqauthd

Ian Miller ianm at uchicago.edu
Wed Feb 27 07:45:13 MST 2013


Hi List,
I'm having issues getting trqauthd compiled.  I've read over the docs
http://docs.adaptivecomputing.com/torque/4-1-3/help.htm#topics/1-installConfig/configuringTrqauthdForClientCom.htm
But could not find it after make.   I ran the installed scripts on the clients
torque-package-clients-linux-x86_64.sh
torque-package-mom-linux-x86_64.sh
But still can't find it in version 4.1.4.  Am I missing something.

-I

Ian Miller
Research System Administrator
University of Chicago
773-702-5135


From: <Kandlikar>, Richa <rkandlik at uncc.edu<mailto:rkandlik at uncc.edu>>
Reply-To: torqueusers <torqueusers at supercluster.org<mailto:torqueusers at supercluster.org>>
Date: Wednesday, February 27, 2013 7:17 AM
To: torqueusers <torqueusers at supercluster.org<mailto:torqueusers at supercluster.org>>, torqueusers <torqueusers at supercluster.org<mailto:torqueusers at supercluster.org>>
Subject: Re: [torqueusers] port no.

I have disabled that too.

Sent from my HTC

----- Reply message -----
From: "Shantanu Gadgil" <shantanugadgil at yahoo.com<mailto:shantanugadgil at yahoo.com>>
To: "Torque Users Mailing List" <torqueusers at supercluster.org<mailto:torqueusers at supercluster.org>>
Subject: [torqueusers] port no.
Date: Wed, Feb 27, 2013 12:31 am





--- On Wed, 2/27/13, Kandlikar, Richa <rkandlik at uncc.edu<mailto:rkandlik at uncc.edu>> wrote:

From: Kandlikar, Richa <rkandlik at uncc.edu<mailto:rkandlik at uncc.edu>>
Subject: Re: [torqueusers] port no.
To: "Torque Users Mailing List" <torqueusers at supercluster.org<mailto:torqueusers at supercluster.org>>
Date: Wednesday, February 27, 2013, 1:45 AM

I checked the machine name in the file. It is the host name.
I am getting error while starting server in create mode. I tried giving ip address with the port no. Still it is not working.
Also I have created the node file in $TORQUE_HOME/server_priv.

when i fire ./torque.setup command I get following error msg.

[root at mws197 torque-4.1.4]# ./torque.setup rkandlik
initializing TORQUE (admin: rkandlik at mws197.uncc.edu</mc/compose?to=rkandlik at mws197.uncc.edu>)

You have selected to start pbs_server in create mode.
If the server database exists it will be overwritten.
do you wish to continue y/(n)?y
ERROR: pbs_server failed to start, check syslog and server logs for more information
[root at mws197 torque-4.1.4]#

When I go to log file it says,

Feb 26 14:42:11 mws197 pbs_mom: LOG_ERROR::mom_server_all_update_stat, Could not contact any of the servers to send an update
Feb 26 14:42:15 mws197 pbs_mom: LOG_ERROR::Connection refused (111) in tcp_connect_sockaddr, Failed when trying to open tcp connection - connect() failed [rc = 15096] [addr = 10.17.151.238:15001]

Is there any step I am missing?


Hi,

These are just guesses, but could it be the local firewall or SELinux ?

Regards,
Shantanu
<http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20130227/8dd9a4d4/attachment-0001.html 


More information about the torqueusers mailing list