[torqueusers] [Mauiusers] Maui is not submitting jobs to torque

Alessandra Forti Alessandra.Forti at cern.ch
Fri Oct 12 04:46:20 MDT 2012

Thank you!

I ported that from the old configuration. :/ I'll have to clean that up.

We get the rpms from the project (EMI) repository. You might want to 
give a look at their twiki



PS I knew there was an elephant.

n 12/10/2012 10:17, Jonathan Barber wrote:
> On 12 October 2012 08:41, Alessandra Forti <Alessandra.Forti at cern.ch> wrote:
>> Googling for parts of this
>> INFO:     job 24 rejected, partition DEFAULT (classes not supported '[long
>> 1:0][DEFAULT 0:1]')
>> I get the MPolicy code in a mauiuser thread of 2007
>> http://www.supercluster.org/pipermail/mauiusers/2007-March/002665.html
>> ad another MPolicy.c similar (identical?) code.
>> But this doesn't really help me.
> I am just starting to use torque, but I think your acl_hosts is wrong.
> I created your torque queue and played around with changing this, and
> if it doesn't include the execution host, then I get the same behavior
> you see. I would guess that torque doesn't like the "localhost"?
> I suggest you try removing all of the acl_hosts + acl_host_enable
> settings and see if it works. Then enable acl_host_enable and add
> hosts one at a time to acl_hosts to see what makes it work.
> p.s. are the source RPMs available for the Maui RPMs that you are
> using? I've just packaged maui and would like to see how you've done
> it.
> Cheers
>> cheers
>> alessandra

Facts aren't facts if they come from the wrong people. (Paul Krugman)

More information about the torqueusers mailing list