[torqueusers] Torque not running submitted jobs

Kareem Phillip-Jackson kphillipjack2009 at my.fit.edu
Wed Jun 27 11:35:53 MDT 2012


No, my LDAP server is up and running and I tested it with ssh and LDAP
authentication!

On Wed, Jun 27, 2012 at 11:51 AM, David Beer <dbeer at adaptivecomputing.com>wrote:

> Is your LDAP server down?
>
> David
>
> On Wed, Jun 27, 2012 at 9:26 AM, Kareem Phillip-Jackson <
> kphillipjack2009 at my.fit.edu> wrote:
>
>> Every time a job is run on torque it enters the queue and exits, then a
>> message is sent to my email saying this:
>>
>> PBS Job Id: 88.cluster
>> Job Name:   myJob
>> Exec host:  node02/0
>> An error has occurred processing your job, see below.
>> Post job file processing error; job 88.cluster on host node02/0Bad UID for job execution REJHOST=node02 MSG=cannot find user 'username' in password file
>>
>>
>> I checked all over the internet and there doesn't seem to be an answer
>> for it, can someone please help me fix this problem. Any help will be
>> appreciated!
>>
>> _______________________________________________
>> torqueusers mailing list
>> torqueusers at supercluster.org
>> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>>
>>
>
>
> --
> David Beer | Software Engineer
> Adaptive Computing
>
>
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20120627/32c3ac69/attachment.html 


More information about the torqueusers mailing list