[torqueusers] torque 4.0.2

Delphine Ramalingom delphine.ramalingom at univ-reunion.fr
Fri Jun 15 06:56:38 MDT 2012


Dear David,

I've installed torque 4.0.2, but job stay in queue unless I make a qrun 
as root.
I've installed the default pbs_sched.
momctl diagnoses that no local jobs detected : that's wrong...

Have you got an idea what is the problem ? thanks.

# qstat
Job id                    Name             User            Time Use S Queue
------------------------- ---------------- --------------- -------- - -----
29.metis                   ExampleJob       dramalin               0 Q 
batch
32.metis                   ExampleJob       dramalin               0 Q 
batch


# momctl -h metis.univ.run -d 0

Host: metis.univ.run/metis.univ.run   Version: 4.0.2   PID: 2807
Server[0]: metis.univ.run (10.90.0.12:15001)
   Last Msg From Server:   281 seconds (DeleteJob)
   Last Msg To Server:     41 seconds
HomeDirectory:          /var/spool/torque/mom_priv
MOM active:             1947 seconds
LogLevel:               0 (use SIGUSR1/SIGUSR2 to adjust)
NOTE:  no local jobs detected

diagnostics complete

# momctl -p 15002 -h metis.univ.run -d 3
ERROR:    query[0] 'diag3' failed on metis.univ.run (errno=0 - Success : 
0 - Success)

delphine


Le 13/06/12 20:09, David Beer a écrit :
> Delphine,
>
> This is an issue that is fixed in subsequent releases of 4.0.0. Please 
> download 4.0.2: 
> http://www.adaptivecomputing.com/resources/downloads/torque/torque-4.0.2.tar.gz 
> and the problem will be resolved.
>
> David
>



More information about the torqueusers mailing list