[torqueusers] Missing resource_used info in /var/spool/torque/server_priv/accounting - torque 4.0.x

Jacqueline Scoggins jscoggins at lbl.gov
Tue Jul 3 14:55:23 MDT 2012


I am running the new torque version and when my job finished I am not
seeing the resource_used in the accounting file.  Am I missing
something in my configuration?

Torque - installed:

torque-devel-4.1.0-1.cri.x86_64
torque-debuginfo-4.1.0-1.cri.x86_64
torque-client-4.1.0-1.cri.x86_64
torque-drmaa-4.1.0-1.cri.x86_64
torque-server-4.1.0-1.cri.x86_64
torque-4.1.0-1.cri.x86_64
torque-scheduler-4.1.0-1.cri.x86_64


grep 1366 20120703
07/03/2012 13:32:12;Q;1366.phoenix.scs.lbl.gov;queue=lr_batch
07/03/2012 13:32:12;Q;1366.phoenix.scs.lbl.gov;queue=lr_short
07/03/2012 13:32:49;S;1366.phoenix.scs.lbl.gov;user=scoggins group=scs
jobname=STDIN queue=lr_short ctime=1341347532 qtime=1341347532
etime=1341347532 start=1341347569 owner=scoggins at phoenix.scs.lbl.gov
exec_host=n0000.phoenix/0 Resource_List.neednodes=1:ppn=1:lr1
Resource_List.nodect=1 Resource_List.nodes=1:ppn=1:lr1
Resource_List.walltime=00:30:00
07/03/2012 13:36:48;E;1366.phoenix.scs.lbl.gov;user=scoggins group=scs
jobname=STDIN queue=lr_short ctime=1341347532 qtime=1341347532
etime=1341347532 start=1341347569 owner=scoggins at phoenix.scs.lbl.gov
exec_host=n0000.phoenix/0 Resource_List.neednodes=1:ppn=1:lr1
Resource_List.nodect=1 Resource_List.nodes=1:ppn=1:lr1
Resource_List.walltime=00:30:00 session=2873 end=1341347808
Exit_status=265


This is from this command:  qsub -I -q lr_batch -l nodes=1:ppn=1:lr1

And the exit of 265 is confusing.  Because all I am doing from a
standard shell is typing the word - exit and my job completes with an
exit code of 265.

Here is my server configuration settings:

set server scheduling = True
set server acl_hosts = phoenix.scs
set server acl_hosts += localhost
set server log_events = 511
set server mail_from = adm
set server query_other_jobs = True
set server scheduler_iteration = 600
set server node_check_rate = 150
set server tcp_timeout = 6
set server job_stat_rate = 45
set server poll_jobs = True
set server log_level = 1
set server mom_job_sync = True
set server keep_completed = 300
set server submit_hosts = phoenix.scs
set server allow_node_submit = True
set server next_job_number = 1366
set server moab_array_compatible = True


Thanks

Jackie


More information about the torqueusers mailing list