[torqueusers] torque/blcr object 'libcr_run.so.0' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored.

Sreedhar M sm4082 at nyu.edu
Mon Jul 2 10:39:47 MDT 2012


You need to install BLCR on all the compute nodes. I am assuming you're trying to run jobs on one of compute nodes and the node that has torque is not one of them. Check BLCR website for more information on adding path of blcr libraries to LD_LIBRARY_PATH.

Sreedhar Manchu
HPC Support Specialist
ITS-Esystems/Research Services
New York University, NY - 100012

On Jun 30, 2012, at 9:20 PM, TingtingYang wrote:

> thank you for your reply,
> I only installed blcr and torque on one node,is it OK?
> 
> tingting.yang
> 
> --- 12年6月30日,周六, Sreedhar Manchu <sm4082 at nyu.edu> 写道:
> 
> 发件人: Sreedhar Manchu <sm4082 at nyu.edu>
> 主题: Re: [torqueusers] torque/blcr object 'libcr_run.so.0' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored.
> 收件人: "Torque Users Mailing List" <torqueusers at supercluster.org>
> 日期: 2012年6月30日,周六,上午12:02
> 
> Just making sure:
> 
> You have installed BLCR on all the nodes. Right?
> 
> Sreedhar.
> 
> On Jun 28, 2012, at 6:09 AM, TingtingYang wrote:
> 
>> 
>> hi all:
>>    I encounter a error when i want to use torque/blcr to chedkpoint my job.
>>    I submit a job with qsub -c enabled ./crtest and hold it with qhold job_ID
>>    job error file saied:
>>    ERROR: ld.so: object 'libcr_run.so.0' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored.
>> 
>> and /var/log/messages saied:
>> 
>>   Jun 28 17:32:09 node8 checkpoint_script: Invoked: /var/spool/torque/mom_priv/blcr_checkpoint_script 24946 55.node8 pbs pbs /var/spool/torque/checkpoint/55.node8.CK ckpt.55.node8.1340875929 15 - 
>> Jun 28 17:32:09 node8 kernel: blcr: Retry request on -CR_ENOSUPPORT
>> Jun 28 17:32:09 node8 checkpoint_script: Subcommand (cr_checkpoint --signal 15 --tree 24946 --file ckpt.55.node8.1340875929) failed with rc=52: - Retry request on -CR_ENOSUPPORT Checkpoint failed: support missing from application 
>> Jun 28 17:32:09 node8 pbs_mom: LOG_ERROR::blcr_checkpoint_job, checkpoint script returned value 52 
>> 
>> it's sound like that i do not export BLCR library in my LD_LIBRARY_PATH,but i do setup my user enviroment and I can cr_run,cr_checkpoint and cr_restart in command line.
>> I add $ENV{LD_LIBRARY_PATH} = "blcr_libpath" ; in checkpoint_script and the error still exist.
>>  I use blcr-0.8.4 and torque-2.4.16
>> so is someone help,
>> _______________________________________________
>> torqueusers mailing list
>> torqueusers at supercluster.org
>> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
> 
> 
> -----下面为附件内容-----
> 
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20120702/b1fa2676/attachment.html 


More information about the torqueusers mailing list