[torqueusers] The issues on using -o option.

David Sheen sheen at usc.edu
Tue Nov 8 08:22:32 MST 2011


Is this an issue with your umask settings rather than with torque?

On Tue, Nov 8, 2011 at 10:05 AM, Hongsheng Zhao <zhaohscas at yahoo.com.cn>wrote:

> Hi all,
>
>  From the following webpage,
>
> http://www.clusterresources.com/torquedocs/commands/qsub.shtml
>
> I can find the following notes:
>
> -------------
> -o path
>     Defines the path to be used for the standard output stream of the
> batch job. The path argument is of the form:
>
>         [hostname:]path_name
> -------------
>
> Accordingly, in my pbs script, I use the following line:
>
> ----------
>  #PBS -o out
> ----------
>
> Then, in the result folder of my job, I obtained a file named out with
> the following file permissions:
>
> zhaohongsheng at node32:~/Castep_test> ls -la out
> -rw------- 1 zhaohongsheng users 0 2011-12-13 11:32 out
>
> As you can see, the file permission is 600 for this file.  Why does this
> happen?  I think it should be 644 for convenience.  Any hints on this
> issue?  Thanks in advance.
>
> Regards
> --
> Hongsheng Zhao <zhaohscas at yahoo.com.cn>
> School of Physics and Electrical Information Science,
> Ningxia University, Yinchuan 750021, China
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20111108/add70aa4/attachment.html 


More information about the torqueusers mailing list