[torqueusers] Error: qsub: Invalid request MSG=no job owner specified

Carlos M. Camara Mora carlos.camara at wimasis.com
Wed Aug 10 05:39:10 MDT 2011


  Does anyone have a better idea for this issue? Should I report the bug?

Thank you all!!

> Date: Fri, 05 Aug 2011 12:13:26 +0200
> From: "Carlos M. Camara Mora"<carlos.camara at wimasis.com>
> Subject: [torqueusers] Error: qsub: Invalid request MSG=no job owner
> 	specified
> To: torqueusers at supercluster.org
> Message-ID:<4E3BC246.5070909 at wimasis.com>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> Thank you a lot for your reply ken.
>
> Actually you are absolutely right, MOMs have nothing to do with qsub, at
> least regarding my problem.
>
> Nevertheless it's strange, because if I disallow the user of that host
> to submit jobs, it is not able to submit, but if It is authorized I get
> that error.
>
> I have also check the code according to the link I mentioned on the
> first post of this thread and it seems that the code is correct.
>
> Any ideas?
>
>> ----- Original Message -----
>>>>   From: "Carlos M. Camara Mora"<carlos.camara at wimasis.com>
>>>>   To:torqueusers at supercluster.org
>>>>   Sent: Thursday, August 4, 2011 5:31:06 AM
>>>>   Subject: [torqueusers] Error: qsub: Invalid request MSG=no job owner specified
>>>>   Wimasis SL
>>>>
>>>>   I am having issues with my torque installation. The server details
>>>>   are:
>>>>
>>>>
>>>>   - torque-2.5.7
>>>>   - Configured without privports but with Munge
>>>>   - Munge 0.5.10 running in all machines
>>>>   - One Server and 2 MOMs plus the server MOM
>>>>
>>>>
>>>>   When I try to submit any job with:
>>>>
>>>>
>>>>   echo "sleep 30" | qsub
>>>>
>>>>
>>>>   from on of the MOM machines, I get the following error:
>>>>
>>>>
>>>>   Error: qsub: Invalid request MSG=no job owner specified But the weird
>>>>   thing is that it only happen in one of the MOMs and that I can swear
>>>>   it was working two days ago.
>>>>
>>>>   Does anyone have a hint about the problem? I have found a similar
>>>>   problem on this list, but I think it was solved:
>>>>
>>>>   http://www.clusterresources.com/pipermail/torqueusers/2009-February/008733.html
>>>>
>> Carlos,
>>
>> The qsub operation only happens between the client and the pbs_server. The MOM's are not involved in the job submission.
>>
>> I know that does not answer the question but hopefully it helps you with your investigation of the problem.
>>
>> Ken
>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20110810/b1e2057f/attachment-0001.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: carlos_camara.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 411 bytes
Desc: not available
Url : http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20110810/b1e2057f/attachment-0001.vcf 


More information about the torqueusers mailing list