[torqueusers] BAD UID when trying to qsub a script from inside a node

Kevin Van Workum vanw at sabalcore.com
Thu Nov 25 06:51:15 MST 2010


On Thu, Nov 25, 2010 at 6:48 AM, Guille <guillermo.marco at gmail.com> wrote:

> How can i check my qmgr config to see if "allow_node_submit" is enabled?
>

qmgr -c 'l s' | grep allow_node_submit


>
> 2010/11/18 Glen Beane <glen.beane at gmail.com>
>
> On Thu, Nov 18, 2010 at 9:51 AM, Guille <guillermo.marco at gmail.com> wrote:
>> > I'm trying to launch a script from inside a node. So first i ssh to that
>> > node. And then i cd to the path of the script and qsub it to launch it.
>> I'm
>> > getting this error message:
>> >
>> > qsub: Bad UID for job execution MSG=ruserok failed validating
>> guille/guille
>> > from compute-0-3.local
>> >
>> > Any idea? i've trying restarting the cluster but the problem persists.
>>
>> have you set the server parameter "allow_node_submit" to true in qmgr?
>> _______________________________________________
>> torqueusers mailing list
>> torqueusers at supercluster.org
>> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>>
>
>
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>
>


-- 
Kevin Van Workum, PhD
Sabalcore Computing Inc.
Run your code on 500 processors.
Sign up for a free trial account.
www.sabalcore.com
877-492-8027 ext. 11
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20101125/77b204dc/attachment.html 


More information about the torqueusers mailing list