[torqueusers] Bad UID for job execution MSG=ruserok

Klymak Jody jklymak at uvic.ca
Fri Apr 30 08:34:59 MDT 2010


Hi all,

Thanks for all your suggestions.

I restarted pbs_server and pbs_sched by hand on the server, and all  
seems to be fine now.  I guess the services I have for starting those  
at startup are not quite synchronized properly. A very odd error to  
suddenly have though!

Thanks again,  Jody



On 30-Apr-10, at 5:03 AM, Glen Beane wrote:

>
>
> On Thu, Apr 29, 2010 at 8:47 PM, Jody Klymak <jklymak at uvic.ca> wrote:
> Hi all,
>
> I rebooted my OS X 10.5.6 cluster and suddenly started getting this
> error:
>
> qsub: Bad UID for job execution MSG=ruserok failed validating jklymak/
> jklymak from saturna.cluster
>
>
> I've seen this a lot with OS X 10.5 (users not getting validated  
> properly). Its almost like when pbs_mom tries to validate that the  
> user/group exist whatever service OS X 10.5 uses for that is not  
> running.  I think after ssh'ing to the node and loging out and  
> submitting the job again it magically worked in my case.  I never  
> debugged it further because I haven't had a OS X cluster since the  
> Tiger days...  Let me know if you find anything out
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20100430/648cf0e8/attachment.html 


More information about the torqueusers mailing list