[torqueusers] Error while creating nodes with qmgr command as non-root user

Garrick garrick at usc.edu
Wed Jun 10 07:47:08 MDT 2009


Torque requires matching forward and reverese name lookups.

HPCC/Linux Systems Admin

On Jun 10, 2009, at 2:22 AM, Rajiv Rajaian <rajiv.care at gmail.com> wrote:

> Hi,,
>
> I ve added globus user as manager and operator as follows
>
> [root at xencluster compute]# qmgr -c "s s managers+=globus at xencluster.care.mit.in 
> "
>
> [root at xencluster compute]# qmgr -c "set server operators+=globus at xencluster.care.mit.in 
> "
>
> Now I need to add an new node "xennode-51.grid" as globus user with  
> qmgr command
>
> I got the following error
>
> [globus at xencluster ~]$ qmgr -c "create node xennode-51.grid np=1"
> qmgr obj=xennode-51.grid svr=default: Unknown node
>
>
> But I can reach that xennode-51.grid using ping command ..
>
> [globus at xencluster ~]$ ping xennode-51.grid
> PING xennode-51.grid (144.68.100.51) 56(84) bytes of data.
> 64 bytes from xennode-51.grid.100.68.144.in-addr.arpa  
> (144.68.100.51): icmp_seq=1 ttl=63 time=0.172 ms
>
>
> Please help me to resolve this issue.
>
>
> Thanks in advance
> Rajiv R,
> Project Associate,
> CARE,MIT,
> Anna University
>
>
>
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20090610/abbe7a82/attachment.html 


More information about the torqueusers mailing list