[torqueusers] Hanging TIME_WAIT

Tim Freeman tfreeman at mcs.anl.gov
Wed Feb 18 15:04:41 MST 2009


On Wed, 18 Feb 2009 14:54:23 -0700
Josh Butikofer <josh at clusterresources.com> wrote:

> And you re-compiled and re-installed all components of TORQUE: the
> pbs_server, client commands, and pbs_mom daemons?

Yes.  I guess I could also try it from complete scratch and see if this repeats.

Tim

> 
> Josh Butikofer
> Cluster Resources, Inc.
> #############################
> 
> 
> Tim Freeman wrote:
> > On Tue, 17 Feb 2009 21:56:52 -0700 (MST)
> > Josh Butikofer <josh at clusterresources.com> wrote:
> > 
> >> Tim,
> >>
> >>> Josh, thankyou for responding and thankyou for the suggestion.
> >> No problem.
> >>  
> >>> This is on a private VM based cluster with its own LAN so the security
> >>> issue
> >>> doesn't really apply.
> >>>
> >>> I went ahead and tried --disable-privports out but got this error
> >>> (works fine
> >>> when configure is run without it, I also tried make clean, etc.).
> >> Some compiler warnings are preventing it from fully compiling. Add
> >> "--disable-gcc-warnings" to the configure arguments as well and you should
> >> get better results.
> > 
> > Well, that compiles and installs but now Torque does not function anymore.
> > 
> > Getting "15056 Bad DIS based Request Protocol" errors in the logs when
> > running qmgr and qsub.
> > 
> > 
> > $ echo "hostname" | qsub
> > qsub: Invalid request MSG=no job owner specified
> > 
> > 
> > $ qmgr -c "print server"
> > 
> > #
> > # Create queues and set their attributes.
> > #
> > #
> > # Create and define queue defaultq
> > #
> > create queue defaultq
> > set queue defaultq queue_type = Route
> > set queue defaultq route_destinations = batchq
> > set queue defaultq enabled = True
> > set queue defaultq started = True
> > #
> > # Create and define queue batchq
> > #
> > create queue batchq
> > set queue batchq queue_type = Execution
> > set queue batchq enabled = True
> > set queue batchq started = True
> > qmgr obj= svr=default: Bad DIS based Request Protocol MSG=cannot decode
> > message
> > 


More information about the torqueusers mailing list