[torqueusers] Qmgr exits unexpectedly.

Philip Peartree P.Peartree at postgrad.manchester.ac.uk
Wed Sep 24 13:09:58 MDT 2008


It seems it's mainly create and delete commands. It doesn't happen if  
I run qmgr -c only at the qmgr prompt.


Quoting "Glen Beane" <glen.beane at gmail.com>:

> what commands are you running?
>
>
> On Tue, Sep 23, 2008 at 9:51 AM, Philip Peartree <
> P.Peartree at postgrad.manchester.ac.uk> wrote:
>
>> I take it nobody has any ideas!?
>>
>> Quoting "Philip Peartree" <P.Peartree at postgrad.manchester.ac.uk>:
>>
>>  Hi All
>>>
>>> I have been trying to set up a batch queuing system with torque 2.3.3
>>> and maui 3.2.6p19. Running qmgr seems to be fine, but if I type certain
>>> commands it just exits without output. I have checked the logs and when
>>> this happens the following lines are in the server_log:
>>>
>>> 09/18/2008 12:16:27;0080;PBS_Server;Req;dis_request_read;req header
>>> bad, dis error 7 (Premature end of message), type=Connect
>>> 09/18/2008 12:16:27;0080;PBS_Server;Req;req_reject;Reject reply
>>> code=15056(Bad DIS based Request Protocol MSG=cannot decode message),
>>> aux=0, type=Connect, from @
>>>
>>>
>>> Any ideas?
>>>
>>> Phil Peartree
>>> University of Manchester
>>>
>>> _______________________________________________
>>> torqueusers mailing list
>>> torqueusers at supercluster.org
>>> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>>>
>>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> torqueusers mailing list
>> torqueusers at supercluster.org
>> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>>
>




More information about the torqueusers mailing list