[torqueusers] Qmgr exits unexpectedly.

Glen Beane glen.beane at gmail.com
Wed Sep 24 12:20:35 MDT 2008


what commands are you running?


On Tue, Sep 23, 2008 at 9:51 AM, Philip Peartree <
P.Peartree at postgrad.manchester.ac.uk> wrote:

> I take it nobody has any ideas!?
>
> Quoting "Philip Peartree" <P.Peartree at postgrad.manchester.ac.uk>:
>
>  Hi All
>>
>> I have been trying to set up a batch queuing system with torque 2.3.3
>> and maui 3.2.6p19. Running qmgr seems to be fine, but if I type certain
>> commands it just exits without output. I have checked the logs and when
>> this happens the following lines are in the server_log:
>>
>> 09/18/2008 12:16:27;0080;PBS_Server;Req;dis_request_read;req header
>> bad, dis error 7 (Premature end of message), type=Connect
>> 09/18/2008 12:16:27;0080;PBS_Server;Req;req_reject;Reject reply
>> code=15056(Bad DIS based Request Protocol MSG=cannot decode message),
>> aux=0, type=Connect, from @
>>
>>
>> Any ideas?
>>
>> Phil Peartree
>> University of Manchester
>>
>> _______________________________________________
>> torqueusers mailing list
>> torqueusers at supercluster.org
>> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>>
>>
>
>
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20080924/c540e919/attachment.html


More information about the torqueusers mailing list