[torqueusers] Torque with OpenMPI

Garrick Staples garrick at usc.edu
Tue Feb 19 10:40:14 MST 2008


On Tue, Feb 19, 2008 at 03:24:22PM +0100, Jozef Káčer alleged:
> Hello,
> 
> I managed to get Torque to work (with Maui scheduler). However, I'm
> experiencing some problems when trying to get Torque work with openmpi.
> On my server (torque server, maui) I installed openmpi with --with-tm
> option. Everything went smooth.
> My question is if I need to compile openmpi on my nodes with this option. I
> tried it, but got errors saying that no tm was found (or so). Of course,
> the installations on server and nodes differ, as I only installed mom on
> nodes.
> When I then try to run an mpi job, it runs only locally. When I do this:
> 
> mpirun -np 2 -hostlist my_list my_app
> 
> I get an error, that on machines there is no my_app there. It looks like it
> is not copied over to other machines. O don't have NFS, but I use
> password-less ssh.
> 
> I hope you can understand what I mean from this trash mail.
> Thank you for any help.

Don't specify -np or -hostlist.  TM support let's mpirun get this information directly from torque.

http://www.open-mpi.org/faq/?category=tm

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: not available
Url : http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20080219/e4a31422/attachment.bin


More information about the torqueusers mailing list