[torqueusers] -lnodes=X ignored??

Jeremy Enos jenos at ncsa.uiuc.edu
Fri Nov 16 05:35:36 MST 2007


Yep.. rebuilt and re-installed w/ 2.1.9.  Same problem.   Output pasted 
below.  I'm totally stumped here.
thx-

    Jeremy

[jenos at qp ~]$ echo "sleep 30" |qsub -l nodes=8
76.qp
[jenos at qp ~]$ qstat -n

qp:
                                                                   
Req'd  Req'd   Elap
Job ID               Username Queue    Jobname    SessID NDS   TSK 
Memory Time  S Time
-------------------- -------- -------- ---------- ------ ----- --- 
------ ----- - -----
76.qp                jenos    batch    STDIN        3244     8  --    
--  24:00 R   --
   qp01/0
[jenos at qp ~]$ qmgr -c "l s"
Server qp
        server_state = Active
        scheduling = True
        total_jobs = 1
        state_count = Transit:0 Queued:0 Held:0 Waiting:0 Running:0 
Exiting:0
        managers = root at qp.ncsa.uiuc.edu
        operators = root at qp.ncsa.uiuc.edu
        default_queue = batch
        log_events = 511
        mail_from = adm
        resources_available.nodect = 999999
        resources_assigned.nodect = 0
        scheduler_iteration = 600
        node_check_rate = 150
        tcp_timeout = 6
        mom_job_sync = True
        pbs_version = 2.1.9
        keep_completed = 300

[jenos at qp ~]$


Garrick Staples wrote:
>> set server pbs_version = 2.2.1
>>     
>
> Can you try again with 2.1.9?
>
>   
> ------------------------------------------------------------------------
>
> _______________________________________________
> torqueusers mailing list
> torqueusers at supercluster.org
> http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
>   


More information about the torqueusers mailing list