[torqueusers] Limit one clu per node doesn't work ..

Filippo Spiga spiga.filippo at gmail.com
Mon Jan 29 08:56:57 MST 2007


Hi at all,
   I've a cluster with 20 nodes, with 2 CPU per nodes. I use the
setting in the tutorial (
http://www.clusterresources.com/wiki/doku.php?id=torque:torque_wiki )
to limit the number of cpuand numer of cpu per nodes but the queue
policies dosn't works!

I need a queue, like long, that allow job that use only one processor per node.

My queue configuration is...

create queue short
set queue short queue_type = Execution
set queue short Priority = 1000
set queue short from_route_only = True
set queue short resources_max.cput = 04:00:00
set queue short resources_min.cput = 00:00:01
set queue short enabled = True
set queue short started = True
#
# Create and define queue medium
#
create queue medium
set queue medium queue_type = Execution
set queue medium Priority = 100
set queue medium from_route_only = True
set queue medium resources_max.cput = 24:00:00
set queue medium resources_min.cput = 04:00:01
set queue medium enabled = True
set queue medium started = True
#
# Create and define queue long
#
create queue long
set queue long queue_type = Execution
set queue long Priority = 10
set queue long max_queuable = 10
set queue long max_running = 2
set queue long from_route_only = True
set queue long resources_max.cput = 96:00:00
set queue long resources_max.ncpus =8
set queue long resources_max.nodect = 8
set queue long resources_min.cput = 24:00:01
set queue long enabled = True
set queue long started = True
#
# Create and define queue default
#
create queue default
set queue default queue_type = Route
set queue default route_destinations = short
set queue default route_destinations += medium
set queue default route_destinations += long
set queue default enabled = True
set queue default started = True
#
# Set server attributes.
#
set server scheduling = True
set server default_queue = default
set server log_events = 63
set server mail_from = adm
set server query_other_jobs = True
set server resources_default.cput = 01:00:00
set server scheduler_iteration = 120
set server node_check_rate = 150
set server tcp_timeout = 6
set server node_pack = False
set server pbs_version = 2.0.0p11

What's wrong?

Thanks

-- 
Filippo Spiga


More information about the torqueusers mailing list