[torqueusers] I get 'Unauthorized Request' to every qmgr command

Stewart.Samuels at sanofi-aventis.com Stewart.Samuels at sanofi-aventis.com
Sun Mar 26 10:17:00 MST 2006


Mikko,

You might want to check the the name in the $PBS_HOME/server_name file is correct and matches what torque was compiled with.  That is, what the mom's think is the server.  A mismatch here can trigger this type of an error.  It has happened to me.

	Stewart

-----Original Message-----
From: torqueusers-bounces at supercluster.org
[mailto:torqueusers-bounces at supercluster.org]On Behalf Of Mikko Huhtala
Sent: Sunday, March 26, 2006 11:18 AM
To: torqueusers at supercluster.org
Subject: [torqueusers] I get 'Unauthorized Request' to every qmgr
command



This is probably a silly FAQ, but I cannot find a solution in the
archives. I upgraded the OS on our cluster and compiled and intalled
Torque 2.0.0p8. We were happily running p4 before.

I cannot get pbs_server up. I get 

  qmgr obj= svr=default: Unauthorized Request

to every qmgr command I try, including 'set server operators'. I'm
using it as root. I haven't seen this behaviour before, and I beleive
I compiled and installed p4 the same way as p8. Print server looks
like this:



Qmgr: p s
#
# Set server attributes.
#
set server log_events = 511
set server mail_from = adm
set server scheduler_iteration = 600
set server node_check_rate = 150
set server tcp_timeout = 6
set server pbs_version = 2.0.0p8



Any ideas?

Mikko
_______________________________________________
torqueusers mailing list
torqueusers at supercluster.org
http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers


More information about the torqueusers mailing list