[torqueusers] CPUSET errors

group hpc hpc.group at gmail.com
Thu Dec 15 08:34:30 MST 2005


Hi Kevin,

Thanks for the info. The machine is running SGI ProPack 4 SP2 with
cpuset-2.0-sgi402r1. I have read thru the doc
/usr/share/doc/packages/cpusets/cpuset.html, but still not really sure what
to do in order to get it works with torque. It would be great if you can
show me how to fix it. Thanks.

Regards,
Josh


On 12/15/05, Kevin McMahon <n6965 at sgi.com> wrote:
>
>
> Hi,
>
> The sgi Altix cpuset API was significantly changed between
> ProPack 3 and ProPack 4.  By the errors below, it looks like your
> Altix system is running ProPack 4?  Please confirm.
>
> uname -a
> cat /etc/*elease
> rpm -qa | grep cpuset
>
> If you are running ProPack 4, there will need to be significant
> changes to the cpuset usage for this to work.
>
> Some documentations to look at:
>
> rpm -ql cpuset
> /usr/share/doc/packages/cpusets/cpuset.html
>
> Kevin
>
> ==============================
> Kevin McMahon
> Performance and Benchmark Team
>
> SGI Phone:        651-683-5651
> SGI email:       n6965 at sgi.com
> ==============================
>
>
>
> > Hi,
> >
> > I'm trying to install torque-2.0.0p3 on our SGI Altix 3700 with cpuset
> > feature, but experienced the following errors while try to compile it
> > -"make". Pls help...
> >
> > start_exec.c: In function `TMomFinalizeChild':
> > start_exec.c:1758: error: `cpuset_NameList_t' undeclared (first use in
> this
> > function)
> > start_exec.c:1758: error: (Each undeclared identifier is reported only
> once
> > start_exec.c:1758: error: for each function it appears in.)
> > start_exec.c:1758: error: `cpusetList' undeclared (first use in this
> > function)
> > start_exec.c:1759: error: `cpuset_CPUList_t' undeclared (first use in
> this
> > function)
> > start_exec.c:1759: error: `cpuList' undeclared (first use in this
> function)
> > start_exec.c:1760: error: `cpuset_QueueDef_t' undeclared (first use in
> this
> > function)
> > start_exec.c:1760: error: `cpuQdef' undeclared (first use in this
> function)
> > start_exec.c:2007: error: `CPUSET_CPU_EXCLUSIVE' undeclared (first use
> in
> > this function)
> > start_exec.c:2007: error: `CPUSET_MEMORY_LOCAL' undeclared (first use in
> > this function)
> > make[3]: *** [start_exec.o] Error 1
> > make[3]: Leaving directory `/tmp/torque-2.0.0p3/src/resmom'
> > make[2]: *** [all] Error 2
> > make[2]: Leaving directory `/tmp/torque-2.0.0p3/src/resmom'
> > make[1]: *** [all] Error 2
> > make[1]: Leaving directory `/tmp/torque-2.0.0p3/src'
> > make: *** [all] Error 2
> >
> > Thanks.
> > --
> > Josh
> >
> > ------=_Part_2494_8819629.1134652495356
> > Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
> > Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
> > Content-Disposition: inline
> >
> > <div>Hi,</div>
> > <div>&nbsp;</div>
> > <div>I'm trying to install torque-2.0.0p3 on our SGI Altix 3700 with
> cpuset=
> >  feature, but experienced the following errors while try to compile it
> -&qu=
> > ot;make&quot;. Pls help... </div>
> > <div>&nbsp;</div>
> > <div>start_exec.c: In function
> `TMomFinalizeChild':<br>start_exec.c:1758: e=
> > rror: `cpuset_NameList_t' undeclared (first use in this
> function)<br>start_=
> > exec.c:1758: error: (Each undeclared identifier is reported only
> once<br>
> > start_exec.c:1758: error: for each function it appears
> in.)<br>start_exec.c=
> > :1758: error: `cpusetList' undeclared (first use in this
> function)<br>start=
> > _exec.c:1759: error: `cpuset_CPUList_t' undeclared (first use in this
> funct=
> > ion)
> > <br>start_exec.c:1759: error: `cpuList' undeclared (first use in this
> funct=
> > ion)<br>start_exec.c:1760: error: `cpuset_QueueDef_t' undeclared (first
> use=
> >  in this function)<br>start_exec.c:1760: error: `cpuQdef' undeclared
> (first=
> >  use in this function)
> > <br>start_exec.c:2007: error: `CPUSET_CPU_EXCLUSIVE' undeclared (first
> use =
> > in this function)<br>start_exec.c:2007: error: `CPUSET_MEMORY_LOCAL'
> undecl=
> > ared (first use in this function)<br>make[3]: *** [start_exec.o] Error 1
> > <br>make[3]: Leaving directory `/tmp/torque-2.0.0p3
> /src/resmom'<br>make[2]:=
> >  *** [all] Error 2<br>make[2]: Leaving directory `/tmp/torque-2.0.0p3
> /src/r=
> > esmom'<br>make[1]: *** [all] Error 2<br>make[1]: Leaving directory
> `/tmp/to=
> > rque-
> > 2.0.0p3/src'<br>make: *** [all] Error 2<br clear=3D"all"></div>
> > <div>&nbsp;</div>
> > <div>Thanks.<br>-- <br>Josh </div>
> >
> > ------=_Part_2494_8819629.1134652495356--
> >
> > --===============0318427104==
> > Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
> > MIME-Version: 1.0
> > Content-Transfer-Encoding: 7bit
> > Content-Disposition: inline
> >
> > _______________________________________________
> > torqueusers mailing list
> > torqueusers at supercluster.org
> > http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers
> >
> > --===============0318427104==--
> >
>
>


--
Josh
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.supercluster.org/pipermail/torqueusers/attachments/20051215/1f747705/attachment.html


More information about the torqueusers mailing list