[torquedev] [Bug 196] New: tcp.h not installed

bugzilla-daemon at supercluster.org bugzilla-daemon at supercluster.org
Wed May 16 19:35:39 MDT 2012


http://www.clusterresources.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=196

           Summary: tcp.h not installed
           Product: TORQUE
           Version: 4.0.*
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: minor
          Priority: P5
         Component: clients
        AssignedTo: knielson at adaptivecomputing.com
        ReportedBy: siegert at sfu.ca
                CC: torquedev at supercluster.org
   Estimated Hours: 0.0


When compiling an application that uses the TM interface, i.e., includes tm.h,
the compilation fails because tcp.h is not found: e.g. installing torque-4.0.2
to /usr/local/torque the /usr/local/torque/include directory contains tm.h but
not tcp.h - configure ----with-tm=/usr/local/torque ... of openmpi fails with:

--- MCA component ess:tm (m4 configuration macro)
checking for MCA component ess:tm compile mode... dso
checking --with-tm value... sanity check ok (/usr/local/torque-4.0.2)
checking for pbs-config... /usr/local/torque-4.0.2/bin/pbs-config
checking tm.h usability... no
checking tm.h presence... no
checking for tm.h... no
checking tm.h usability... no
checking tm.h presence... no
checking for tm.h... no
configure: error: TM support requested but not found.  Aborting

-- 
Configure bugmail: http://www.clusterresources.com/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.


More information about the torquedev mailing list