[torquedev] [Bug 70] new configure.ac changes... need testers!

Garrick Staples garrick at usc.edu
Fri Jul 9 11:47:47 MDT 2010


On Fri, Jul 09, 2010 at 10:42:19AM -0700, Michael Jennings alleged:
> On Friday, 09 July 2010, at 10:47:22 (-0400),
> Troy Baer wrote:
> 
> > Case 6:  CSA disabled, job-create enabled, libcap-devel uninstalled
> > pam-devel installed -- configure succeeds(?), build fails linking
> > pbs_mom with missing -lcap.
> 
> This is what I would expect if my libjob.la theory is correct, due to
> configure not using libtool to do the link test.
> 
> Did you ever find a .la file?
> 
> The added check for -ljob -lcap -lpam is, IMHO, the wrong way to go
> about it.  You never know what libjob may depend on in the future or
> on other platforms which differ slightly.
> 
> I really think the fundamental problem here is that autoconf doesn't
> use the same linker that the resulting build uses.

Agreed. 

 
> Try setting ac_link="$LIBTOOL --mode=link $ac_link" and see if
> configure starts failing if libcap-devel/libpam-devel is missing.

Screw it. I'm taking out the extra checks because there is no sane way to do
it.

CSA and job-create will default to off because noone will tell me if those
platforms actually want them enabled all of the time.

-- 
Garrick Staples, GNU/Linux HPCC SysAdmin
University of Southern California

Life is Good!
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: not available
Url : http://www.supercluster.org/pipermail/torquedev/attachments/20100709/8e0d10f8/attachment.bin 


More information about the torquedev mailing list